top of page
Huisstijl.png

OVER MIJ

Geboren in het Brabantse ’s-Hertogenbosch. Een dochter van Marokkaanse ouders die in de jaren ‘70 naar Nederland waren verhuisd en hier in Nederland aan een nieuwe avontuur begonnen. Ik hou van dansen en koken. Ik hou van allerlei soorten sport dus ik kijk graag sportprogramma’s of evenementen. Zelf heb ik jaren lang gebasketbald en tegenwoordig doe ik hotyoga, kickboxen en wandel ik graag.  Ik hou ook van denksporten zoals schaken en pokeren.

Over mij: Over

Veel van mijn conditionering bestaat uit culturele aspecten. Al vanaf de basisschool is dansen mijn grote liefde. Dit was mijn uitlaatklep en mijn manier van uiting geven aan wat er in mij speelde. Ik wilde als tiener snel het huis uit en begon net als mijn ouders vroeg aan mijn avontuur en onafhankelijkheid. Maar die onafhankelijkheid bleek toch moeilijker dan gedacht. Ik veranderde van opleidingen en werkplekken en soms was het lastig aarde of mijn plekje te vinden. Ik kon niet goed ontdekken wat ik wilde en bleef eigenlijk hangen in een vicieuze cirkel.

Huisstijl.png
Over mij: Over mij
Huisstijl (4).png

Wat ik van huis uit heb meegekregen is; hard werken, doorzetten, uithoudingsvermogen en avontuur. Met die attitude wist ik gedurende mijn carrière een reis te maken naar diverse bedrijven, werkplekken en diploma’s. Ik ben mijn dansavontuur gaan voortzetten en werd Nederlands kampioen en daardoor gekwalificeerd voor het WK in Las Vegas, wat echt een super ervaring was. Als mens weet ik nu dat ik toen nog het e.e.a. moest ontwikkelen en was ik onbewust onbekwaam in de rollen die je als mens hebt. Ondanks dat ik veel had gedaan aan en gelezen over persoonlijke ontwikkeling, was ik het vooral aan het lezen in plaats van het te LEVEN. Ik ben vooral mezelf gaan onderzoeken en in kaart brengen wat mijn kwaliteiten zijn en waar ik echt behoefte heb aan verbetering. Wat mijn drijfveren zijn en wat mij voldoening geeft!

Over mij: Over
Huisstijl (1).png

Met behulp van een jobcoach ben ik als vrijwilliger aan de slag gegaan en kwam ik erachter dat ik voldoening haal uit het helpen van anderen. De mensen die ik in de afgelopen jaren heb geholpen en heb gecoacht gaven mij een voldaan gevoel, een PURPOSE in het leven en vooral een gelukkiger mens. Het leven wat ik voor mezelf had gecreëerd was niet meer wat ik wilde en na meer dan 20 jaar in loondienst besloot ik om voor mezelf te beginnen. Die ene vaste baan gaf ik op, waarvan ik als tiener mezelf overtuigde dat ik die echt nodig had om te overleven. Maar het gevoel en het verlangen van mijn PURPOSE was groter, belangrijker en luider dan de financiële zekerheid die een vaste baan mij gaf. Ik wilde graag mensen helpen die het even niet meer weten. Vastlopen in het leven en niet hun dromen najagen. Geen concrete doelen stellen. Geen idee hebben waar te beginnen. Conditionering en mindset die niet echt helpen. Niet weten hoe je bij de kern moet komen van wat jij nou precies wilt. Altijd vanuit een survival modus werken.

En ik ben uiteindelijk vanuit het geluk hormoon gaan werken. En hoe doe je dat dan? Waar begin je? Wie kan mij erbij helpen?

IK! Ik kan jou daarbij helpen.


Over mij: Over mij
bottom of page